Ahoj všem,
někdo z Vás ví, že kromě paladina mám i necromancera. První věc mít a druhá věc je ho nějakým způsobem hrát, samozřejmě postupem času i na nějaké úrovni.
Důvod toho proč sem píši (zase otravuji
) je ten, že bych možná mohl narazit na někoho, kdo by mi třeba rád věnoval 1/2-1h času. "Klikat" paladina, není asi nic těžkého, zmáčkout sem tam nějaký ten hotkey na boost, ale u necromancera? Na klávesnici vůbec nemám šajna co a jak kam prioritně dát tak, aby třeba dám př.: budu v dungeonu a tam je zapotřebí co nejrychleji za necromancera reagovat, abych neumřel, nedej bože bych měl nějaký dungeon odprskat a záviselo vše na mě, stěny, sumy apod. a umřelo kvůli mě více lidí.
Prostě to shrnu chtěl bych si popovídat, mít nějaké základy, zeptat se na hloupé věci za které mi nikdo neurve hlavu
. Nějaké priority co mít na klávesnici, protože když mi někdo řekne mám 40 hotkeyu na necra tak WTF, to jak. Jak sebe hlídat v dungeonu, na co dávat pozor, co si hlídat. Co dělat když uvidím nedej bože něco červeného ve světě, protože to nepřežiju ani 5s mezi milionem statiku
. atd..
Díky moc za jakoukoliv radu!