Normalne jsem musel dneska vytrolovat Vodafon na G+
---------------------------------------------------
Veřejně
před 2 h
+Vodafone CZ
Muzete mi po 8 mesicich co jsem od vas odesel prestat posilat fakturu? kde mam preplatek slovy 1 korunu.
Strcte si tu korunu DOPRDELE a nespamujte mi kazdej mesic mail.
za dalsi vy KOKOTI kdyz nejsem vas zakaznik nejde vas nijak kontaktovat aby to nekdo vypnul protoze samoobsluha mi uz nejede a infolinka kde je bajecna hlaska zadejte cislo kvuli kteremu volate (zadam cislo ) nespravne cislo = logicky kdyz uz u vas nejsem a infolinka me odpoji tzn. na operatora se neproklikam, na pobocku se nedovolam.
S nikym nic nevyresim takze az si to nejaka KOKOTI hlava co to vymyslela precte at to preda nekomu kdo mi zavola. xxxxxxxx dik kokoti hlavy.
Vas nastesti uz ne zakaznik.
Vodafone CZ Před 1 hodinou
+Karel Peleška
Dobré odpoledne, Karle,
rádi vám pomůžeme celou záležitost vyřešit, ale prosím vás o slušné vyjadřování. Kontaktovat nás můžete kdykoliv přes
http://tam.je/dotaz. Martina
Karel Peleška Před 22 minutami
To se sice hezky rekne ale dost tezko udela po 15 telefonatech na infolinku ktera me zavesi a x pokusech kontaktovat vas jakkoliv jinak a po x mesicich zbytecnyho spamu, x hodinach ktery jsem mohl stravit mnohem prijemejc nez resit 1kc preplatek.
a mam pokracovat ?
Radsi ani ne nebo budu sprostej zase.
Karel Peleška Před 8 minutami
+Vodafone CZ
A dalsi vec ja nepotrebuju zadat DOTAZ ja potrebuju resit problem s fakturou a resit veci ktery maji pokud se nemylim fungovat zcela normalne.
Nechci psat nejaky dotazy a s nekym si pismenkovat 2 tydny nez to vyresi jestli vubec.
S takovou podporou ve 21 stoleti jdete tam kam slunce nesviti.
VY kontaktujte me telefon na me mate ja uz mam plny zuby vas zkouset kontaktovat jako blb a kazdymu na 150x vysvetlovat cely pribeh o co jde a travit na tom MUJ cas kterej me VY urcite nezaplatite.