Vec se ma asi takhle. Tohle by byl uz druhy mortar, ktery bychom vraceli, osobne se mi to nechce, ale pokud dojde k nejhorsimu, tak udelame hlasovani a posleze te vyrozumime.
Dale, sehnal to nas jeden clen. Byl to zprostredkovany obchod pres dalsiho hrace, ale co vim, tak to prodaval BoBr = Ptah.
Nam bylo receno, ze jim tento mortar spadl ze zazracne modre bedynky Dokonce jsme z toho dropu dostali peknou fotku. Vyvstava tady otazka, zda je to cizi screen nebo opravdu jim nejaky mortar padl. Pokud jim padl, tak mi chteli prodat ten z toho dropu, ale prodal mi nahodou ten Vas, coz dosvedcuje ID predmetu.
Chtel bych kontaktovat Bobra a zeptat se ho, zda ma jeste u sebe ten druhy mortar. Pokud tomu tak je, pozadam nektere GM, aby ten mortar vzali z jeho ACC a vec bude vyresena. Nedivil bych se, kdyby i dane ACC odblokovali uplne, nebot se mi to zda jako nadorozumeni. Ovsem nemohu vedet jaka je skutecnost.
Dle vyjadreni GM u prohresku, to vypada, ze kluci pekne lhali. O cem? To bohuzel nevim.
Zatim drzim palce. Pokud bychom se rozhodli ve tvuj prospech, pocitej s vyplacenim jeho nakupni ceny.
Zatim Cau Bean
Edit by Bean: Cetl jsem ten rozhovor mezi tebou a Frostem. Zminil jsi tam i svuj rozhovor s tim Bobrem. Dle jeho vystupu asi zadna domluva z jeho strany nepripada v uvahu

.