Zdravím Amonthii a boha Amona
Mé jméno je Radek ,ale tak mi nikdo neříká říkají mi Ajo
Je mi 21let a sem muž pod teda dobře vidím když kouknu níže.
Co se týče stručné historie té moc nebude jelikož hraji asi 4 měsíce. Ale zatím sem nepotkal mnoho dobrých či špatných hračů zato sem prozkoumal Ine servery jako je Endor či Morie. Na těchhle serverech sem dosahl skoro maximálních výkonů co se týče maximálních skillů jak u Priesta na Endoru tak Clerika na Morii. Tudíž sem se rozhodl prozkoumat i DP za doktorské povolaní Clerik.
Moje postavy:
Ajhalos von Fera (clerik)
Je to čistě Pvm postava která ikdyž není max mf a ani taktika (které tyhle skilly použivat ani nechci.) není nic co bych nedodělal ve vzdáleném budoucnu.Více postav nevlastním jelikož co tak pořád pročítám pořád sou nějaké problémy s dual clientama a podobně. Měl sem eště jednu postavu a to Goblin Forte. Tu sem ale smazal po mém prohřešku za dual klienta který mě stal 500logů.
Teď tedy k tématu proč vaše guilda není to tím, že by byla jako první na stránce DP seznam guild a ani o pověsti jak sem se mnoho kde doslechl, že Amontia ...cituji ''MAMONI a suporrt hrači'' je to z důvodu, že hledam hrače a dobrej kolektiv.
Ke kodechu mám jednoznačnou úctu a máte ho pevný to se mi na tom libí nejvíce od začatku až ke konci..
Co se týče PvP nezkoušel sem ho a ani to v plánu nemám pokud to nebude něco společnýho s guildou tzn: Quest,úkol.
CH/O : osobně si myslím, že je to blbost inak je podporuju je nutné nastolik těm hráčum kteří okrádají Blue hrače pořádek.
Co čekám? Že si o mě nebudete myslet jakej sem blázen když řeknu, že Clerik povolání je bláznovství dělat si jako první postavu. A vemete mě mezi sebe jako normálního hráče.
Čeho dosáhnout? Maximalně se naučit něco od zkušenějších hráču a naslouchat zkušenějším.
Moje zajmy: Hokej, Fotbal, Bavení se po venku a hlavně PC hraní.
Určitě nemožu vynechat, že alkohol bo bež toho nejde bejt. xD
Teď tedy něco z reálu Bydlím ve Zlíně sem doma teď nepracuji. Takže mám spoustu času na hrání.
Mé icq: 572670032 kde mě můžete kontaktovat.
Ještě sem chtěl říct, že nemám v úmyslu zakládat více postav.
Kód:
20 klíčků do Wrongu - splněno
NB kudla - splněno
splnit 4 nb questy a dodat fotečku :) - splněno
Stone wamp - splněno
24 klíčků do wrongu - splněno