Ahoj/čau/hezký večer.Jmenuji se Jakub Staněk (muž) a momentálně jsem z Brna, ale původem od Mladé Boleslavi. Žiji si svůj život a zatím nejsou okolnosti, které by mě nějak poutaly (žena/děti). Záliby se některé najdou, ale je to spíš někdy úlet

mam trošku slabost pro nože a podobné čepelovité věci, auto/motorka, HUDBA, dobrej rum, přátelé s dobrou zábavou a určitě nějaká ta hra na PC.
Postav moc nemám, ale něco najdu 
Emperor Veliky (cler) bez specky, ale cler skilly max.
Emperor Veliky II (vamp) bez specky a ciste na alchemy
Emperor Veliky III (medvidek) bez tamingu bohuzel, jinak dung skilly ma.
Vaporisateur (nekr) vendetu nema, ale na mensi dung se da pouzit.
Mystik (mag) takovej NB troll
Revenge (vamp) druhej michac

Vengeance (rang) ostro s tamingem.
Original (craftik) Magic miner a kamarad na trhu

jen cooking a lumber nema (zatim)
Ke Q u postav uff ... nějaké průběžně dělám, ale nějak je nelovím, protože spíš hraji pro zábavu a lidi.
Hraní UO jsem začal někdy v roce 2000-2001 a vždy jsem se snažil mít nějakou tu slušnější pověst a chovat se k lidem s úctou (pokud nešlo o srandu). Začátky uz moc v paměti nejsou, takže budu rád za případné dotazy, pokud něco neuvedu a za dobu hraní jsem byl na hodně místech a snad si vzpomenu na všechny:
Brotherhood, Templar, Mystik, Unicorn, Order (snaha o pvp), poslední dobou jsem zkoušel i Kačery, ale nesplnilo to moje předpoklady a to hodně.
Prohřešky noo nějaké to AFK se najde, ale snažím se tomu předejít a už to hlídám daleko víc.
Důvod přihlášky?Proč se zkouším hlásit právě k Vám? Upřímně jde o aktivní lidi a mam zde také jednoho kamaráda (Kubajs). Ohledně funkce v budoucnu si klidně vystačím s členem.
Kodex? nevím snad nic zlepšit nejde

já se pravidel vždy nějak držel.
Názor na PK/O/CH? v PvP jsem možná pod lamou, takže asi tak a neotravovat mě občas PK, tak bych byl spokojenější

jako ať si lidé běhají PK, nebo frakce klidně bez mojí přítomnosti.
Cíle na dosažení ve hře? Když to vyjde doskládat u ranga plášť z Guardu a případně i u clera, když to nějak půjde ho doskládat a s craftíkem udělat kudlu na MWL věci. Jinak velké cíle ani nemám, kromě toho hrát s lidma, kteří se umějí bavit.
Sraz? Sakra proč ne, když bude dost rumu a bude volno v práci.
Nějakej kontakt asi icq: 394 819 044 (mobil klidně časem)