|
Čajíček |
 |
Registrován: 31 črc 2008 12:31 Příspěvky: 2117 Bydliště: Soběslav
|
Ahoj, mé rl jméno je Daniel Štěch(mám zkušenosti s tim, že hodně lidí to blbě vyslovuje :p) Jsem kluk co se narodil skoro na chlup před 18 lety na jihu malé země jménem Česká republika, přesněji je to město Soběslav zhruba 18 km od Tábora(husitského vegetkempingu) Mé postavy jsou Clerik - Bastard a postava za kterou mám u vás zájem hrát je zběhlý ve všech kamínkových skillech, magii, léčení, krytí štítem a skoro mistrný v střední váze boxu, s kladívkem na kapry (:p) se umí ohánět tak napůl asi stejně jako trefovat Craftík - Prafotr Morava je to docela šikula umí kopat, kovat, eh tinkering :p ve volném čase rád vyšívá poslední postava je vampír - Dennyten je až na umění kvedlání maxlí a má fire imunytu bohužel stouna nikoliv  Jinak má cesta dp začla asi před 5 lety kdy mě k tomu dovedl kamarád za tu dobu jsem měl postavy Von Glick- upír, Denny - Válečník, Lhex - clerik, Adolphus Krieger - Nekromancer prošel jsem pár společenstvími jejichž ména byly RiP- byl jsem tam zhruba týden a pak se gilda rozpadla, pak LD - ve které jsem byl až dodnes, mám tam nejlepší přátele na uo a odešel jsem, protože moje hraní na uo potřebuje změnu teď jsem byl několik měsíců neaktivní a bojím sem, že zůstat v gildě se kterou jsem prožil svou dp kariérů by mě zas i přes výborné lidi uvrhlo do nečinnosti a tak sjem se rozhodl vyrazit do světa a poznat nové lidi, paralelně jsem ale byl i v gildách WR byl jsem v ní až do rozpadu, chvilku jsem byl zvrhlým vrahem v gildě Outlaws , poté Gilda Overmind, opět se bohužel rozpadla a nakonec gilda teletubies, která sice stále existuje, nicméně když jsem několikrát přišel na mapu nikdo na ní nebyl a tak jsem poznal, že gilda se uchýlila zřejmě do jisté obdoby letního spánku. A jistě když jsem zkoušel boj hráč proti hráči chvilku jsem zavítal do gilde Seeker kde jsem byl asi 4 měsíce až do nové revize, po které jsem se již nevrátil.
Prohřešky, mno ten mám jeden a to s denym, válečníkem za vysoký součet statů
Gildu Amonthie? Mno řikal jsem si ve které gildě jinné znám aspoň jednoho člověka který by mi řekl zda jsou tam správní lidé, a pak mi svytlo, vždyť každý den jsi povídáš se svou láskou (platonická) Trakatem(taková ta malá ušatá obludka co prý schováváte pod postelí), a tak jsem se ho optal jaká je vaše gilda, pověděl mi samou chválu, sice asi přeháněl, ale rád bych se o tom přesvědčil na vlastní strakatou kůži
Mno kodex se mi velice líbil, líbí se mi že v něm máte rozepsáno vše ohledně dungeonů a že se k sobě snažíte chovat čestně a aby to druhé nuráželo, sice mě trochu mrzí bod ohledně členství v jinných neutrálních gildách, ale svět neni celý růžový, že? 
Mám názor na tyto hráče takový, že nezáleží, zda je člověk pk, order nebo chaos, jde o to že svou hrou se baví a i když třeba u vrahů to asi pudě těžko, nebude kazit a omezovat hru jinným lidem, můj názor je takový na pk, že pokud je férové, a slušné, beru ho jako normálního hráče
Čeho bych chtěl dosáhnout? asi stavu psychické blaženosti  chtěl bych aby mě hra bavila a aby mě lidi na dp brali jako férového, toho bych chtěl dosáhnout, a asi prohlídnout si všechny kotliny nestvůr na dp
Mé, zájmy? Oh je :p rád sportuji, piji pivo a slivovici, mám rád holky i vdolky, rád hraji hru jménem dota, a velice rád usínám v náruči druhého pohlaví 
Jistě, na srazy bych určitě jezdil protože poznat úplně hráče se kterými člověk hraje nejde úplně bez fyzického setkánímůj kontakt je 194390172Tak to je asi o mě tak všechno co stálo za to povědět  Kód: 50 tamburín - hotovo 20 fairy dustů - hotovo
_________________ Memento, homo, quia pulvis est et in pulverem reventeris...
Naposledy upravil Denny dne 02 srp 2008 10:05, celkově upraveno 1
|
|