Zdravim Amonthii i jeji žadatele
Vim ze je to nedávno co jsem daval přihlasku ale po lockuti jsem se zamyslel nad svém chování a došel jsem k tomu ze jsem ochotny se změnit kvůli Amonthii a jak se rika každý by mel dostat druhou šanci
Real:
V realu se jmenuji David Beneš jsem z Prahy 10 a chodim do 9.ročníku zákládní školy.Mé koníčky jsou Rybaření,Florball.Rád chodím ven s přáteli , takže doufam ze se s vámi někde sejdu
Ultimu hraji asi 8 Měsíců dostal jsem se k ni přes kamaráda ,ktery hral na dp za clerika Ebaye hru jsem uvidel u něj doma a zalibila se mi a začal jsem hrat
K vam se hlasim s rangerem Anarchym ,ktery ma bojove skilly max a chybi mu taming, lockpiking a Veterina
Take jsem dostal clerika Farllese ,za ktereho začínam hrát aktivne ten ma všechny potřebné skilly max
Mam jeste postavy Maga a clerika ale ty sou Nb ( zatim neplanuji vytrenit)
U rangera mam hotové Questy:
Gallanteho kniha slušného chování
Nemocný žebrák
Dorionův psí útulek
Uhaste draka
Nb kudla
U Clerika jsou Questy Nb mortar,Nb kudla
Guildami na dp jsem prošel
1.Mk důvod odchodu:rozpad guildy
2.TARM: neaktivita
3.ROD :neaktivita,neshody s pár hráči
Neprošel jsem dungy: Fire,Desp 4 ,Fanatiky,Dest 3 ,Ratmany
K amonthii se opět hlásim , protože po dobu co jsem byl žadatel jsem poznal spoustu lidi a zjistil jsem, že jste přátelsky kolektiv ,ktery si pomaham v dobre i zlem a navic jste přátele ve hře ale i v real živote
Kodex se mi líbí nemám vůči němu výhrady
Pk-no tak moc se mi nelíbí prostě chápu,že některé hráče nebaví Pvm,ale tak přece kvůli tomu nemusí kazit radost z hraní ostatním
O/Ch-myslím,že je to dobré. Hráči kteří hrají za jednu z těchto frakcí aspon nekazí hru ostatním,kteří hraji pvm,ale bojují s hráči,kteří dobrovolně chtějí hrát pvp
Co můžu nabídnout guilde: Aktivitu,snahu pomoc
Chtěl bych dosáhnout usadit se v některé guildě,která bude aktivní a bude tam dobrý kolektiv
Ochota jezdit na guild srazy: Kdyz to bude v Praze a bude čas tak přijdu
ICQ 195083548
Kód:
Úkoly:
Pochvala za počítání měsíce Červenec/ July
15ks Vílího prachu - splněno
Elven HC Quest -
Deceit sám za Rangera + mustang -
Uspořádat 3 těžší dungy za Rangera a dojít do konce -