Práve ma môj šéf zaúčal "šuflíkovú metódu", následovne...:
1) Žiadna pošta..., žiadna úloha..., nie je taká horúca..., aby si sa ňou zaoberal hneď...!!! 2) Každú písomnosť..., ktorá ti príde poštou.., založ do vrchného šuplíka hoci aj bez prečítania...!!! Ak by to bolo fakt také súrne..., tak ťa budú kontaktovať telefonicky..., ak nie..., tak to ľajstro bolo vytvorené len preto..., že písateľ práve nemal..., čo robiť...!!! 3) Ak do dvoch týždňov nikto nebude žiadať..., či urgovať odpoveď..., s čistým svedomím môžeš poštu preložiť do nižšieho šuplíka..., bez akejkoľvek reakcie...!!! 4) Raz za mesiac si urob poriadok s druhým šuplíkom tak..., že všetkú poštu z druhého šuplíka presuň vedľa do do kontajnera s označením "VYBAVENÉ"...!!! (Mimochodom až potom som si všimol..., že šéf má na odpadkovom koši nálepku "VYBAVENÉ"...!!!) 5) Sú úlohy..., ktoré sa časom dokážu vybaviť samy...!!! Aj tu platí..., že čas je najlepší lekár...!!! Ak sa úloha časom nevyrieši sama..., tak nie je hodná toho..., aby si sa ňou zaoberal...!!! 7) Ale sú aj úlohy..., ktoré je fakt nutné riešiť...!!! Aby si zdôraznil ich dôležitosť...(a tým aj svoju...) , tak na riešenie takýchto úloh vymenuj team..., ktorý takúto úlohu bude riešiť...!!!! Je to dobre na dve veci...: a) zbavíš sa zodpovednosti... b) Iba veľmi málo úloh, ktoré boli dôležité a pýtali si okamžité riešenie..., vyriešil nejaký team...!!! 8) No a na začiatok...ti tu nechávam jednu veľmi dôležitú úlohu a podal mi ľajstro...!!! Dal som ho do vrchného šuplíka...a tým som skončil!!!
_________________ Bizón charakteru najmenšieho z najväčších kusov,volne žijucich na Západnej strane Oravy.Kopytá jeho sťa 5 korunáčky,hriva jeho veje vo vetre volnej prérie bez strešného okna,má stále silné trisky primontované na zadnú časť svoju!
|