No tak som sa k tomu odhodlal nabral odvahu a napisal

tak volam sa Robert Bencze momentalne mam masazny salon tak prace je dost

masirujem aj hokejitou uvazujem a plikovat aj liecby pijavycami.A chystam sa este na niaku tu vysoku skolu
No tak moje postavy su Dark Chibuk - Rang - mam vsetko max okrem lockpikingu a posion.
Chibuk - Mag - mam max magery heal a ostatne sa trenuje
Patres Shadow - Paladin - tak toho vyuzivam len na minig kopem si na brnka ingy
Stratus - warior - tooho mam uz len na ozdobu pri treine som nestihol odbehnut a ziskal som treti kill planujem ho zmazat potom je to Hydro - necro - je iba vykopany
Logujem uz len bratove postavy to su Alastor Nigelius - je to all max clerik
You Dark fist - wamp mam max bojove skilli a alchemy je na miesanie

qesty mam len take tie nb niak som sa nimi nezaoberal
Tak ja som uz na dp asi 7-8 rokov a bol medzi tym som mal raz rok pauzu hraval som aj na sharde Samurai empire tak sa volal ak si dobre pamatam bol som v giulde EoL v tej giulde som stravil velmi dlhy cas moj suded bol gm Alastro nigelius a aj wamp patril jemu ale dal to mojmu bratovy bol som aj GM eol ale nemal som tolko casu sa tomu venovat tak som ju zrusil stravil som potom pekne casi aj v Silmarilione super babou mil alebo aj black lordom a aj z ostatnymi ale kazdy prestal a hrat kazdy odysiel tak som sa rozhodol ze to skusim v Rychlej Rote ale GM skoncilo a medzi ludmi co tam boli tak som snimi niak nemohol nadviazat normalnu komunikaciu tak v podstate hladam aj dobry kamosov na dp ktorym sa da aj verit lebo uz som aj popalil
No tak mal som prohresky len za zly odlog a to bolo v tych casoch ked som nemal dobry net stallo sa mi to dva krat kvoli tomu ze mi padol net
no vybral som si vas preto lebo by som uz chcel niekde ostat z normalnou partiou ludi a najst ludi ktorym sa da doverovat fu jaku funkciu no ja rad pomaham zaciatocnikom ktory sa to len ucia hrat aj im davam niake veci a tak tak asi by som chcel pomahat mozno raz ako adeptmaster
Tak k tomu kodexu no nemenil by som na nom nic je to rozumne spravene
No pravvdu povediac PK neznasam hlavne Hated a pvp nebeham ani mi moc nejde aj ked skusam za maga ale tak vzdy to skonci s mojou smrtou

ch ol som niak nesledoval ale je to fajn ze su tu giuldy pre labuznikov pvp

No v hre neviem asi uz nic jedinu vec co by som chcel asi vlastnit niaku skladacku ale v podstate mne ide len o to ze sa chcem zabavit s fajn ludmi v dungoch ale aj mimo nich je dost dolezite si rozumet s ostanymi v giulde a byt napomocny ako len viem.
Moje zaujmy su moja super priatelka

ale ako hram aj fotbal pc masaze atd
No som ochotny chodit na srazi kupil som si aj nove auto tak budem mat na com prist

)) a pridem velmi rad
kontak na mna je ICQ : 466-747-995
dakujem
Kód:
Lockpicking - splněno