Ahojte Všichni!!
V realu se jmenuji Roman a jsem muž(aspoň to tak naposledy bylo když jsem se koukal:)))...), je mi 20 a jsem z Blanska(město kousek od Brna)...
Hlásím se k Vám do guildy s postavami
Raxik(Necromancer)NB dagger
Exl XI.(Paladin)
Stavitelka(Mage)NB mort
Mám i přístup na další postavy ale nejsou moje pro pořádek jsou to postavy Hazim IVM(Clerik),Smoce(Wamp)<-bratránkovi postavy,Mort(Ranger)<-Wilsnova postava a Abu Mustafa(craft)<-postava Elishy
Smazanou postavu jsem měl ještě jménem Exl myslim a byl to Rang
Kdyz jsem začínal s hraním hrál jsem Rangerku Remedy měl jsem ji pujčenou od kámoše ze základky...to je asi všechno :p...
Na DP hraju asi 4 roky a za tu dobu jsem byl v jediné guilde a to Generation Progress odtud jsem odešel potom co jsem poznal, že mezi ty lidi nezapadám a jako přátelé pro mě nemají žádnou cenu...Jinak jsem s Raxik byl v ORDER ale když jsem poznal, že jsem PvP antitalent tak jsem odešel
)...Dungy chodím s VIRem...
Prohřešek mám snad jeden a to za smazaného ranga Exla a to afk trening archery asi chápete proč jsem ho smazal...
Pak teda 100 vystražných polen za 2 výrazy v mém logu za odborné názvy podprůměrné lidské inteligence...
Vaši guildu jsem si vybral, jelikož na mě udělala dobrý dojem co se týče aktivity a už jsem s Vámi pár dungu byl a líbilo se mi to...A co se týče pozice, kterou bych chtěl zastávat, no ja bych chtěl být hlavně prospěšný hráč a hlavně dobrý kamarád co se týče spolubojovníků...
V kodexu se mě líbí to, že nesmíte mít PK nebo aspoň to tak chápu, jelikož nejsem zrovna jejich fanoušek...
Jak už jsem psal jsem PvP antitalent takže O/CH/PK nic moc...
Ve hře my jde jen o dvě věci a to jsou přátelé a požitek ze hry, samozřejmě aby to člověka bavilo musí mít v čem chodit...
Moje zájmy jsou v real Streetdance, který dělám. Jahoda říká, že jsem diskant nebo jak
:D...a UO...
Co se týká srazů na žádným jsem ještě nikdy nebyl, ale co není může být
...
Kontakt na mě: 254-551-623
Kód:
usporadej 5 dungu ktere odnegrujes (musis jit apson 2 lide z guildy)
sezen 20klicku do wrongu usporadej a pozvy nekoho ze clenu ci adeptu guildy na knight qest ktery uspesne musite projit - splněno